Material Detail

רצועת ההרים המרכזית

רצועת ההרים המרכזית

אודות רצועת ההרים המרכזית הנמשכת ברצף גיאוגרפי מהר החרמון ורמת הגולן דרך הרי הלבנון, הגליל, השומרון, הרי יהודה והרי הנגב.


  • User Rating
  • Comments
  • Learning Exercises
  • Bookmark Collections
  • Course ePortfolios
  • Accessibility Info

More about this material


Log in to participate in the discussions or sign up if you are not already a MERLOT member.